PROJE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Şehit Ömer Zeki Varan Anaokulu yönetici ve öğretmenleri ile telekonferans yoluyla toplantı yaparak okul tarafından yürütülen 1 KİTAP 1 PATİK projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

EĞİTİM 3.01.2021 11:39:06 41 0
PROJE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Şehit Ömer Zeki Varan Anaokulu yönetici ve öğretmenleri ile telekonferans yoluyla toplantı yaparak okul tarafından yürütülen 1 KİTAP 1 PATİK projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda, kitaplar yoluyla çocukların soru sorma, problem çözme, yaratıcı düşünme becerilerinin ve okuma kültürünün gelişmesini, yetişkinlerin çocuklara kitap okuma tekniklerinin desteklenmesini amaçlayan PATİK Projesi kapsamında Artvin'de yapılan 1 KİTAP 1 PATİK çalışması hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Başlatılan çalışma ile velilerin, annelerin, anne adaylarının ve öğrencilerin yeni yıla hediye kitaplarla girmesi hedefleniyor. Bu amaçla hazırlanan hediyeler Şehit Ömer Zeki Varan Anaokulu Müdürü Sema Aydın Çelik Ve Öğretmenler Hülya Sabancı, Gül Sezgin, Zeynep Özgür, Güldane Pehlivan, Seda Turan Alkan Ve Meltem Satır tarafından Artvin Devlet Hastanesi yeni doğan servisine anne adaylarına ulaştırılmak üzere teslim edildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI