Pazar’da Öğrencilerden anlamlı hediyeler

Pazar Fen Lisesi ilçede yapmış olduğu sosyal projelerle Rize’de ilgi odağı olmaya devam ediyor.

EĞİTİM 1.12.2022 09:53:11 64 0
Pazar’da Öğrencilerden anlamlı hediyeler

PAZAR-Pazar Fen Lisesi ilçede yapmış olduğu sosyal projelerle Rize’de ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Yeni Bir çalışmayla dikkatleri üzerine çeken Pazar Fen Lisesi öğrencileri Danışman Öğretmenleri Leyla Yılmaz önderliğinde 29 Kasım 2022 tarihinde kardeş okul Hamidiye Ortaokulu’nu ziyaret ettiler.

Okul, değerler eğitimi kapsamında yardımseverliğin ve paylaşmanın verdiği mutluluğu yaşayabilmek ve bunu hayata geçirmek üzere sosyal projelere de ağırlık veriyorlar.

ÖĞRENCİLER KENDİ MADDİ İMKANLARIYLA HEDİYELER ALDILAR

Fen Lisesi öğrencileri kendi maddi imkânlarıyla almış oldukları kırtasiye malzemelerinden oluşan küçük hediye paketlerini minik öğrencilere verdiler.

ORGANİZASYON İÇİN ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Hamidiye Ortaokulu Müdürü Halim Halkan ÖZCAN, böyle bir etkinlikle okullarına destek olan Pazar Fen Lisesi öğrencileri ve danışman öğretmenleri Leyla Yılmaz’a teşekkür etti.

Pazar Fen Lisesi Felsefe Öğretmeni Leyla YILMAZ “ Öğrencilerimizden gelen bir talep vardı. Kendi imkanlarıyla bir şeyleri paylaşmak, sosyal yardımda bulunmak istediler. Bizim zaten Değerler Eğitimi çalışmalarımızın içinde böyle bir etkinlik vardı. Ancak böyle bir etkinlik talebinin öğrencilerimizden gelmesi sosyal dayanışma anlamında önemli bir kazanım olacaktı. Bugün burada Hamidiye Ortaokulundaki öğrencilerle bir araya geldik, onların gözlerindeki parıltıyı ve mutluluğu gördüklerinde öğrencilerimizin yüreklerindeki sıcaklığı hissettik. Bu ve buna benze çalışmalarımız devam edecektir” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI