Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri öğrencilerine burs fırsatı

RTEÜ Geliştirme Vakfı, RTEÜ`yü seçen 27 öğrenciye aylık 1000 ile 1500 lira arasında teşvik, 750 öğrenciye de aylık 300 lira ihtiyaç bursu verme kararı aldı.

EĞİTİM 25.10.2014 17:30:58 23 0
Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri öğrencilerine burs fırsatı
Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın oğlu Bilal Erdoğan`ın da katıldığı Mütevelli Heyeti toplantısında, üniversite giriş sınavında Türkiye genelinde çeşitli bölümlerde ilk 50 bine giren ve RTEÜ`yü seçen 27 öğrenciye aylık 1000 ile 1500 lira arasında teşvik, 750 öğrenciye de aylık 300 lira ihtiyaç bursu verme kararı aldı.


Konuyla ilgili açıklama yapan RTEÜ Geliştirme Vakfı Genel Sekreteri Harun Mertoğlu, İstanbul`da yapılan Mütevelli Heyet toplantısında üniversitenin gelişimi ve hedeflerinin masaya yatırıldığını söyledi. Öğrencilerin eğitimine destek vermek amacıyla başarı, teşvik ve ihtiyaç bursları vermeye devam edeceklerini kaydeden Mertoğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: 

BUNA GÖRE;

Mertoğlu 'İlk 50 bine giren Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği, Su Ürünleri Fakültesi, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerine ise aylık 1000 TL burs desteği sağlayacağız. Vakıf olarak, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi`nin daha da gelişmesi ve büyümesi için katkılarımız her zaman sürecek.'dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI