Pazar Ziraat Fakültesinde Tören Düzenlendi.

Pazar Ziraat Fakültesinde Tören Düzenlendi.

EĞİTİM 14.01.2022 11:00:05 149 0
Pazar Ziraat Fakültesinde Tören Düzenlendi.

MÜCAHİD UZUN

PAZAR-Tarımsal Öğretimin 176. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Ziraat Fakültesi tarafından 13 Ocak 2022 Perşembe günü Saat 14.00 de Konferans salonunda ZİDEK Belge Töreni gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törene RTEÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman, Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Rize Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Genç, ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Tuna, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Akbulut, Pazar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Adil Bakoğlu, Pazar İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Özbek, Pazar İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, Yüksek Oklu Derneği Başkanı Sadık Hür, Ziraat Fakültesi ve Pazar Meslek Yüksekokulu Akademi ve İdari Personeli ve Öğrenciler katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tanıtım Videosunun gösterisi yapıldı.

Ardından Ziraat Fakültesi Dekanı Prof Dr. Mustafa Akbulut yaptığı konuşmada şunları söyledi  ”Tarımsal Eğitimin 176. Yıldönümü ve Zidek Akreditasyon Belgesi Törenimize teşrif eden Rektörümüz Sayın Prof.Dr Hüseyin Karaman, Pazar Kaymakamı Sayın Mustafa Akın, Pazar Belediye Başkanı Sayın Dr. Ahmet Basa, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Dr Turgay Turna, Tarım ve Orman İl Müdürü Sayın Murat Genç, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Sayın Mehmet Özbek, ilçe Emniyet Müdürü Sayın Mesut Demirdaş, Pazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof.Dr. Adil Bakoğlu, Akedemik Personelimiz ile öğrencilerimize teşekkürlerimi iletirim. Nice 176 yıllara inşallah.”

Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Genç, Pazar Kaymakamı Mustafa Akın ve Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman katılımcılara konuşma yaptılar.

Rektör Hüseyin Karaman, Ziraat Fakültemiz tarafından Tarımsal Eğitimin 176. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törene katıldık. Salgın dönemi ve iklim değişikliği tarımın önemini bir kat daha artırmıştır.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI