PAZAR FEN LİSESİNDE “TİYATRO53 PROJESİ” TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR

Pazar Fen Lisesi “Tiyatro53” Projesi kapsamında Öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan Tiyatro gösterimleri devam ediyor.

EĞİTİM 26.11.2022 13:10:55 90 0
PAZAR FEN LİSESİNDE “TİYATRO53 PROJESİ” TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR

PAZAR-Pazar Fen Lisesi “Tiyatro53” Projesi kapsamında Öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan Tiyatro gösterimleri devam ediyor.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Tiyatro53 projesi” 2022 - 2023 eğitim öğretim yılında da devam ediyor ifadelerinin yer aldığı açıklamalarda; “22 Kasım Salı günü düzenlenen etkinlikte 205 öğrencimizle İsmail Kahraman Kültür Merkezinde sahnelenen 'Karacaoglan' tiyatro gösterisine katıldık.” denildi.

Öğrencilerin kültür ve sanat zevkini aşılamaya çalıştığımız temsilde, Sivas Devlet Tiyatrosu sanatçılarının muhteşem sahne performansını izleme fırsatı bulduklarını söyleyen Okul Müdürü Kamil Görmüş, “ Aynı zamanda TOKİ Ortaokulu ve Hamidiye Ortaokulu öğrencilerini de projemize katarak okulumuzun tanıtım çalışmalarına destek verdik. Toplam 235 kişi ile katıldığımız gösterimde, destek veren herkese ve özellikle TOKİ Ortaokulu ile Hamidiye Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI