ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK TOPLANTISI YAPILDI

Millî Eğitim Bakanlığı Müfettişleri başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın, Şube Müdürleri Okan Yılmazlar ve Gürsel Seçkin ile Okul ve Kurum Müdürlerinin katılımı ile toplantı gerçekleştirildi.

EĞİTİM 13.03.2023 13:43:19 62 0
ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK TOPLANTISI YAPILDI

Hayati Akbaş

HOPA-Millî Eğitim Bakanlığı Müfettişleri başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın, Şube Müdürleri Okan Yılmazlar ve Gürsel Seçkin ile Okul ve Kurum Müdürlerinin katılımı ile toplantı gerçekleştirildi.

Özel eğitim ve rehberlik alanındaki uygulamalar, çalışmalar, dikkat edilmesi gereken hususların gündemi oluşturduğu toplantıda plan ve programlar ile kaynaştırma ve evde eğitim alan öğrenciler için okul ve kurum müdürlüklerinin dikkat edilmesi gereken hususlar Bakanlık Müfettişleri tarafından açıklanarak okul ve kurum müdürleri bilgilendirildi.

BAKANLIK MÜFETTİŞLERİ HOPA ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULU ZİYARETİ...

Bakanlık Müfettişleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın ve Şube Müdürleri eşliğinde Hopa Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldiler.

Sınıf ve atölyeler ziyaret edilerek, öğrencilerin yaptığı çalışmalar incelendi.

Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın “Sayın Müfettişlerimize ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI