OKULLAR KÜTÜPHANELERİNE KAVUŞTU

Milli Eğitim Bakanlığımızca ülke genelinde başlatılan "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında Artvin’de, mevcut yerleri bulunmayan ya da malzemesi yetersiz olan 24 okul tespit edilerek çalışma kapsamına dâhil edildi..

EĞİTİM 22.12.2021 11:35:50 39 0
OKULLAR KÜTÜPHANELERİNE KAVUŞTU

Hayati Akbaş

ARTVİN-Milli Eğitim Bakanlığımızca ülke genelinde başlatılan 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' projesi kapsamında Artvin’de, mevcut yerleri bulunmayan ya da malzemesi yetersiz olan 24 okul tespit edilerek çalışma kapsamına dâhil edildi..

Artvin Endüstri Meslek Lisesinde üretilen kütüphane mobilyaları bu okullara ulaştırılarak okulların kütüphane kurulması için müsait olan birimlerine yerleştirildi ve İl’deki tüm okullar donanımlı kütüphanelere kavuştu.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar 'Bakanlığımızca başlatılan Kütüphanesiz Okul Kalmayacak projesi kapsamında kütüphane malzemesi yetersiz olan ya da kütüphane kurulması için mevcut yeri bulunmayan okullarımızda gerekli çalışmaları yaparak okullarımızın eksiklerini tamamladık. Yaptığımız bu çalışmalar ile okullarımızı ve öğrencilerimizi kütüphanelerine kavuşturduk. Açılan kütüphanelerimiz okullarımıza ve öğrencilerimize hayırlı olsun.' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI