ÖĞRENCİLER HAYALLERİNDEKİ KÜTÜPHANELERE KAVUŞTULAR

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün öğrencilere okuma alışkanlığını kazandırmayı amaçladığı "Okuyan Artvin" projesi kapsamında yapılan "Kitaplığımı Tasarlıyorum" yarışması sonucu dereceye giren öğrenci

EĞİTİM 2.12.2021 14:59:56 109 0
ÖĞRENCİLER HAYALLERİNDEKİ KÜTÜPHANELERE KAVUŞTULAR

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün öğrencilere okuma alışkanlığını kazandırmayı amaçladığı 'Okuyan Artvin' projesi kapsamında yapılan 'Kitaplığımı Tasarlıyorum' yarışması sonucu dereceye giren öğrenciler, hayallerindeki kütüphanelere kavuştular.

'Okuyan Artvin' projesinin ana faaliyetlerinden biri olan hayallerindeki kütüphaneleri resmeden öğrenciler, resimlerini İl Müdürlüğü Değerlendirme Komisyonuna gönderdiler. Gönderilen resimler okulöncesi, ilkokul, ortaokul ve lise olarak dört kategoride değerlendirildi. Dereceye giren öğrencilerin hayallerindeki kütüphanelerin aynısı, uygun boyutlarda yapılarak 25.11.2021 tarihinde yapılan sergide öğrencilere teslim edildi. Bu vesile ile öğrenciler hayallerindeki kütüphanelere kavuşurken tasarladıkları kütüphaneler de 'Artvin'in Tuvalinden Kitaplarım' adlı resim sergisinde misafirler tarafından büyük beğeni ve ilgi gördü. Hayallerindeki kütüphaneyi resmederek 'Kitaplığımı Tasarlıyorum' yarışmasında derece giren ve kütüphanelerine kavuşan öğrenciler:

Hopa Yunus Emre Anaokulu- Ali Yaman Yılmaz

Ardanuç Atatürk İlkokulu- Şeyma Çelik

Merkez Atatürk Ortaokulu- Ecem Zeynep Ekici

Artvin Fen Lisesi- Aydil Erdem


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI