Öğrenci Konseyi ile Bir Araya Geldi

Öğrenci Konseyi ile Bir Araya Geldi

EĞİTİM 2.11.2018 13:34:17 14 0
Öğrenci Konseyi ile Bir Araya Geldi

RİZE-Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN yeni seçilen Öğrenci Konseyi Başkanı Saffet ÇOLAK ve öğrenci konseyi üyeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Yeni öğrenci konseyine başarılar dileyen Rektör, öğrenci konseyi üyelerinin tek tek görüş ve önerilerini dinledi.

Yeni yönetime başarılar dileyen Rektör Karaman, öğrencilerin üniversiteler için çok önemli paydaşlar olduğunu belirterek Üniversitemizin daha iyi bir gelişim göstermesi noktasında öğrencilerin düşüncelerinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Karaman, öğrenci temsilcilerinin de bulundukları birimlerdeki sorunları ve geliştirebildikleri çözüm önerilerini kendilerine iletmelerini istedi.

Öğrenci Konseyi Başkanı Saffet ÇOLAK ve konsey üyeleri Rektör Karaman'a teşekkür ederek, Üniversitenin gelişiminden ve öğrencilere sunduğu imkânların her geçen gün artmasından çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Konsey üyeleri, karşılaştıkları bazı problemlerle ilgili çözüm önerilerini ve yapmak istedikleri projeleri de Rektör Hüseyin Karaman ile  paylaştılar.

Toplantıya, Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR ve Üniversite Genel Sekreteri Adnan ER katıldı.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı