MYO'da Sertifikalı Eğitim

Endüstriyel otomasyon alanında dünya çapında faaliyet gösteren FESTO, KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine sertifikalı eğitim verdi.

EĞİTİM 26.04.2014 17:01:48 17 0
MYO

Festo Ürünleri Eğitim Uzmanı Elektronik Yüksek Mühendisi Mehmet Emin Dinç tarafından iki gün süre ile verilen eğitimde; Pnömatik-Elektropnömatik Hidrolik-Elektrohidrolik ve Bilgisayar destekli Pnomatik -Hidrolik Kumanda Sistemleri konusunda teorik ve uygulamalı bilgiler verildi. Pnomatik elemanlar ve hidrolik elemanların tanıtıldığı eğitimde, bilgisayar ortamında simülasyonlar yapıldı ve deneysel ortamda çalışmalar gerçekleştirildi. Katılımın yüksek olduğu Eğitim sonunda öğrencilere sertifikaları, Festo Eğitim Uzmanı Mehmet Emin Dinç tarafından verildi.

Festo Eğitim Uzmanı Mehmet Emin Dinç eğitim sonunda yaptığı açıklamada, “KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulunun fiziki ortamı, labaratuvar araç ve gereçleri ve sosyal etkinlikleri ile önemli bir konumda bulunmaktadır. Burada eğitim vermekten çok memnunum. Bu vesile ile MYO Müdürümüz Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı hocamıza, öğretim elemanlarımıza ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” Dedi. Eğitim sonunda MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cahit Soysal tarafından, Festo Eğitim Uzmanı Mehmet Emin Dinç’e teşekkür belgesi takdim edildi.

EDEXCEL (Eğitimde Mükemmellik Sertifikası) sahibi KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO’da Elektrik Programı, Elektronik Teknolojisi Programı, Makine Programı ve Mekatronik Programında eğitim verilmekte olup, Gemi İnşaatı Programına da 2014-2015 Eğitim-Öğretim döneminde öğrenci alınacak. Mezunların iş hayatında aranan eleman olması hedefi eğitim-öğretime devam eden KTÜ Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulu’nda, 600 öğrenci eğitim görmekte.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı