MÜSİAD'TAN RTEÜ REKTÖR VEKİLİNE ZİYARET!

Bizlere güvenenleri inşallah mahcup etmeyecek çalışmalarda bulunacağız!

EĞİTİM 19.08.2013 10:41:41 11 0
MÜSİAD



Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektör vekilliğine atanan Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ziyaret etti.

 

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz’ın istifa etmesiyle boşalan rektörlük koltuğuna oturan ve 6 ay içinde üniversiteyi seçime götürmekle görevlendirilen Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a görevinde başarı dilediler. MÜSİAD heyeti, Prof. Karaman’ın RTEÜ’yü sağ salim seçime götürmesi temennisinde bulunurken, Üniversite’yi, içinde bulunduğu krizden çıkaracağına olan inancını ifade etti.

 

Prof. Karaman’ın RTEÜ Rektör Vekilliğine atanmasından duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, “Bölgemizi yakından tanıyan, bilen ve her alanda söyleyeceği sözü olan birinin Üniversitemizin Rektörlüne atanmasının Üniversitemize değer katacağına ve hayırlı hizmetler yapacağınıza inanıyorum” dedi.

 

Başkan Dabak konuşmasının sonunda kurum olarak, Üniversite ile her zaman diyalog ve işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyleyerek, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren RTE Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, “Rize’de yıllardır hizmette bulunmanın avantajıyla, istişareye önem vererek çalışmalarımızı yürütmeyi planlıyoruz. Bizlere güvenenleri inşallah mahcup etmeyecek çalışmalarda bulunacağız” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı