MESLEKİ EĞİTİMDE ÖĞRENCİ SAYISI % 315 ARTTI

İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Halk Eğitimi Merkezi yöneticileri eşliğinde Artvin Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret etti.

EĞİTİM 4.03.2022 11:22:05 66 0
MESLEKİ EĞİTİMDE ÖĞRENCİ SAYISI % 315 ARTTI

Hayati Akbaş

ARTVİN-İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Halk Eğitimi Merkezi yöneticileri eşliğinde Artvin Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Artvin Valisi Yılmaz Doruk Başkanlığında il’de gerçekleştirilen çalışmalarla yaklaşık 3 ay gibi kısa bir sürede mesleki ve teknik eğitime devam eden öğrenci sayısının 153'ten 635'e çıktığını belirten Acar, ilimizde % 315 artış yaşanmasında katkıları bulunan kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, İŞKUR İl Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası İl Müdürlüğü, KOSGEB İl Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Esnaf Odaları Başkanlığı, mesleki ve teknik liselerimizin yöneticileri, öğretmenlerimiz ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

Acar, bundan sonraki süreçte de ilimiz ve ülkemizin ihtiyacı olan meslek elemanlarını yetiştirmek için gayret edeceklerini belirtmesinin ardından kurumun birimlerinde inceleme yaptı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI