MEB BAKAN YARDIMCISI SADRİ ŞENSOY'DAN ZİYARET

MEB Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy bazı inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Artvin’i ziyaret etti.

EĞİTİM 7.05.2022 11:51:58 123 0
MEB BAKAN YARDIMCISI SADRİ ŞENSOY

Hayati Akbaş

ARTVİN-MEB Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy bazı inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Artvin’i ziyaret etti. İlk olarak Artvin Valiliğini ziyaret eden Sadri Şensoy, Valilik Hizmet Şeref Defteri'ni imzaladı ve Vali Yılmaz Doruk ile İl’de gerçekleştirilen eğitim çalışmaları hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. Şensoy'un Valilik ziyaretinde Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar da hazır bulundu.

Valilik ziyaretinin devamında İl Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Şensoy, Artvin Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıda il ve ilçe yöneticileri ile bir araya gelerek İl’de yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Toplantının ardından Hopa Atatürk Anadolu Lisesini ziyaret eden Şensoy, okulda yapılan eğitim öğretim çalışmalarını yerinde inceledi. Şensoy, yönetici ve öğretmenler ile Hopa Atatürk Anadolu Lisesinde gerçekleştirdiği toplantıda okulda yapılan eğitim çalışmalarını değerlendirerek salgın süreci ve yüz yüze eğitim döneminde özveri ile çalışan yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı