Maaş Promosyon Protokolü İmzalandı

RTEÜ Üniversitesi ile Türkiye İş Bankası arasında üç yıllık süre boyunca maaş ödemelerine ilişkin banka maaş promosyonu protokolü imzalandı.

EĞİTİM 22.09.2021 12:45:46 67 0
Maaş Promosyon Protokolü İmzalandı

RTEÜ Üniversitesi ile Türkiye İş Bankası arasında üç yıllık süre boyunca maaş ödemelerine ilişkin banka maaş promosyonu protokolü imzalandı.

Basına yapılan açıklamada 'Üniversitemiz akademik ve idari personelinin maaş hesaplarının hangi bankada olacağı ile ilgili olarak 14 Eylül 2021 tarihinde yapılan maaş promosyon ihalesinde en yüksek teklifi Türkiye İş Bankasının vermesi üzerine Rektörlük Toplantı Salonu’nda protokol imza töreni gerçekleştirildi.' denildi.

Protokol, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile Türkiye İş Bankası Rize Şubesi Müdürü Mehmet Rıfat Demirören tarafından imzalandı.

Rektör Karaman, 'personelimize önemli bir katkı sağlayacağını düşündüğü protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Türkiye İş Bankası Rize Şubesi Müdürü Mehmet Rıfat Demirören ise, 'Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin maaş hesaplarını almayı çok arzuladıklarını ve bu hedeflerine ulaştıkları için mutlu olduklarını ve üç yıl sürecek olan iş birliğinin kendileri açısından önemli olduğunu, üç yıl sonunda da devam etmek istediklerini söyleyerek protokolün hayırlı olmasını diliyorum dedi.'

Protokol törenine, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Türkiye İş Bankası Rize Şubesi Müdürü Mehmet Rıfat Demirören ve Üniversitenin Strateji Geliştirme Daire Başkanı Levent Özgümüş katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı