KAYNAK KİTAP UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

Artvin’de Milli Eğitim Bakanlığınca LGS ve YKS hazırlık sürecinde, 8 ve 12.sınıf öğrencilerinin derslerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli sınıf düzeylerinde beceri temelli sorular, örnek sorular ve çalışma soruları hazırlanarak

EĞİTİM 2.05.2022 11:36:31 40 0
KAYNAK KİTAP UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin’de Milli Eğitim Bakanlığınca LGS ve YKS hazırlık sürecinde, 8 ve 12.sınıf öğrencilerinin derslerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli sınıf düzeylerinde beceri temelli sorular, örnek sorular ve çalışma soruları hazırlanarak öğrencilere ulaştırılmaya devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda eğitimini sürdüren öğrencilerin akademik becerilerinin gelişimlerinin desteklenmesi, öğrenme kayıplarının giderilmesi, tüm öğrencilere eşit öğrenme fırsatları sunulması, yardımcı kaynaklara erişiminin kolaylaştırılması ve kaynak çeşitliliğinin artırılması için yapılan kaynak kitap uygulaması devam ediyor..

İl Müdürü Fahri Acar,” ilimizde bu hafta içinde 24.353 kaynak kitabın öğrencilerimize ulaştırıldık, özellikle bayramdan önce bu kitapların öğrencilerimize dağıtılarak, öğrencilerimizin tatillerini verimli geçirmelerinin amaçlandık” dedi.

Acar: 'Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer' e kaynak kitapların ilimizdeki bütün çocuklara ulaşmasını sağladığı için teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI