Karal Rize için tam yetkili kılındı!

Karal, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ı Makamında Ziyaret Etti.

EĞİTİM 29.08.2013 13:56:56 24 0
Karal Rize için tam yetkili kılındı!



AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ı Makamında Ziyaret Etti.
                         

                AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular ve üniversitenin mevcut son durumu ile ilgili detaylı bilgiler aldılar.
                      

                Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin genişletilme çalışmalarında kat edilen noktanın konuşulduğu ziyarette, Prof. Dr. Karaman'a hayırlı olsun dileklerini sunan Karal, üniversite için düşünülen projeleri değerlendirerek detaylı bilgi aldı.
                   

                Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversitenin geliştirilmesi için kesin talimat verdiğini belirten Karal 'Rize'mizin günden güne büyüyen bir üniversitesi var. Özellikle son dönemlerde Rize Fener mahallesinde yapılan istimlaklerle üniversitemizi daha da büyütmeyi hedefliyoruz. Sayın başbakanımızın Rize'yi ziyaretleri esnasında da üniversite ile ilgili her türlü çalışmayı yapmamız konusunda bize talimat verdi. Rize'mizi üniversitesinden yaylalarına varıncaya kadar marka bir şehir haline getirmek için çalışmalarımız devam edecek' ifadelerini kullandı. 

 

 

    

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı