İş Birliği Protokolü imzalandı

RTEÜ ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 'Eğitimde İş Birliği Protokolü' imzalandı.

EĞİTİM 1.11.2013 20:54:54 22 0
İş Birliği Protokolü imzalandı





Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 'Eğitimde İş Birliği Protokolü' imzalandı.

İki kurum arasındaki ilişkileri resmi zemine taşımak ve ilişkilerin daha rahat sağlanmasını amaçlayan protokol bugün RTEÜ Salonunda imzalandı. RTEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım arasında imzalanan protokol imza töreninde iki kurumun üst düzey yöneticileri de hazır bulundu.

Protokol imza töreninde konuşan RTEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman, iki kurum arasındaki ilişkileri resmi bir zemine oturttuklarını belirterek, “Milli Eğitim Müdürlüğü ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi arasında bugün imzalayacak olduğumuz protokol geleceğe yönelik vizyon ve projektör görevi görmektedir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve üniversitemiz arasında ki yakın ilişkiler zaten geçmişten bu yana vardı. Bu ilişkileri bu protokol ile kurumsallaştırmış olacağız. Resmi bir zemine oturtmuş olacağız. Bu protokol ile iki kurumun personelleri arasında daha rahat ilişkilerin kurulması sağlanacaktır. Milli Eğitim’e bağlı okullar üniversitemizin çalışma alanlarıdır. Bu iki kurum sürekli iş birliği içerisindedir. Milli Eğitim’in kurumları olmasaydı bizim bir çok birimimiz bir takım uygulamaları gerçekleştirmesi mümkün olmazdı” dedi.
Yıldırım ise açıklamasında, “Ciddi bir kalite trendinde olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin rehberliğinde daha güzel yarınlara emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyorum” diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı