İLÇE MEM MÜDÜRÜNE ZİYARET

Kemalpaşa İlkokulu/Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı ve Veliler İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Cengiz'i Ziyaret Ettiler

EĞİTİM 18.10.2021 09:55:56 40 0
İLÇE MEM MÜDÜRÜNE ZİYARET

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA- Kemalpaşa İlkokulu/Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı ve Veliler İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Cengiz'i ziyaret ettiler

Yeni okul binasının yapım süreci ve proje detayları hakkında bilgi veren Cengiz, süreci yakından takip ettiklerini ifade ederek proje ve yaklaşık maliyet hazırlığının son aşamada olduğunu ve mimar tarafından kısa sürede teslim edileceğini söyledi. Hemen ardından ihale sürecinin başlayacağını ve bu sürecin sonlanmasının ardından önümüzdeki birkaç ay içinde inşaatın başlamasını öngördüklerini belirtti.

İnşaat sürecinin sonlanması ile birlikte içinde ilkokul, ortaokul, konferans salonu, ana sınıfları, kütüphane, spor salonu bulunan eğitim ve spor kompleksinin ilçede önemli bir eksikliğin ortadan kalkmasını sağlayacağını belirten Adem Cengiz, standart projelerin dışına çıkılarak özel ve işlevsel bir proje hazırlandığını belirtti.

Bu süreç boyunca ilçedeki eğitim ortamı yetersizlikleri nedeniyle Serhat İlkokulu binasında ikili eğitim uygulamak zorunda kalacaklarını belirten Cengiz, süreci sorunsuz yürütmek adına İl Milli Eğitim Müdürlüğünün de yönlendirme ve yoğun destekleriyle Serhat İlkokulu binasında yapılabilecek bütün düzenlemeleri yaparak öğrencilerin eğitim-öğretim ortamlarını standarda yakın hale getirdiklerini vurguladı. Okuldaki eğitim-öğretimin yakından takip ettiklerini ve sorunsuz bir şekilde devam etmesi için her türlü önlemi aldıklarını söyledi.

Sürece dair beklenti ve kaygılarını ifade eden velilerin soruları ve sorunları dinlendikten sonra, niyet ve beklenti dilekleriyle ziyaret sona erdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Cengiz “Velilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz” dedi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı