İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANINDAN TSO’YA ZİYARET

Artvin Çoruh Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Peker Hopa TSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ile bir araya geldi.

EĞİTİM 28.02.2023 11:47:17 163 0
İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANINDAN TSO’YA ZİYARET

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Çoruh Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Peker Hopa TSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ile bir araya geldi.

Ziyarete Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Gedik, Meclis Başkan Yardımcısı Fatih Terbıyık, Meclis Üyeleri Kamil Limoncu ve Sezgin Karabacak, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Alaca, Dr. Öğr. Üyesi Ünal Şahin, Araştırma Görevlisi İbrahim Sainkaplan ve Araştırma Görevlisi İkbal Çalış katıldı.

Artvin Çoruh Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Peker ülkemizde gerçekleşen deprem felaketi hakkında değerlendirme yaptı. Ardından fakültenin mevcut durumu, faaliyetleri, hedefleri ve eğitim dönemi hakkında bilgi verdi.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu eğitim öğretimin önemine dikkat çekerek yapılacak olan projelerde kurumlar ile işbirliği içerisinde hareket etmek istediklerini ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI