İlahiyat Fakültesi 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı.

RTÜE Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı.

EĞİTİM 14.07.2021 13:15:15 40 0
İlahiyat Fakültesi 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı.

Üniversite Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tören İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Topal’ın açılış konuşması ile başladı.

İlahiyat Fakültesi olarak, 24. dönem mezunlarını vermenin haklı gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Dekan Prof. Dr. Şevket Topal, içerisinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle yüz yüze eğitim imkânı olmasa da sorunsuz bir eğitim dönemi geçirdiklerini belirtti ve tüm mezunları tebrik ederek konuşmasını tamamladı.

Mezuniyet Töreni’ne katılanları selamlayarak konuşmasına başlayan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, 2006 yılında kurulmuş olan yeni nesil bir devlet üniversitesi olduğunu, 15 yıllık bir eğitim kurumu olmasına rağmen eğitim-öğretim ve araştırma geliştirme altyapısı, akademik kadro, eğitim kalitesi, kurumsallaşma gibi birçok alanda RTEÜ’den çok daha önce kurulmuş olan üniversiteleri geride bırakarak önemli başarılar elde ettiklerini kaydetti.

Pandemi şartlarının başta eğitim- öğretim olmak üzere her şeyi zorlaştırdığını hatırlatan Karaman, yaşanan söz konusu olumsuzluğa rağmen Üniversitemizin akademik performans ve başarısının her geçen gün yükseldiğini söyledi.

Yeni bir döneme başlangıç yapacak olan mezunlara çeşitli tavsiyelerde de bulunan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman: “Çeşitli alanlarda görev yapacak, bu ülkeye ve bu millete hizmet edeceksiniz. İnsanları sevmek, adaleti gözetmek ve kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkalarına yapmamak temel prensibiniz olsun.” dedi.

Karaman, “2020-2021 Akademik Yılında İlahiyat Fakültemizden mezun olan siz değerli öğrencilerime başarılarla dolu sağlıklı ve huzurlu bir meslek hayatı diliyorum.” ifadelerini kullanarak konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından, dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi.

Mezun öğrenciler tarafından hazırlanan videonun gösterimi ve mezuniyet andının okunması ile program sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI