HOPA YAVUZ SELİM ORTAOKULUNUN BÜYÜK BAŞARISI

Hopa Yavuz Selim Ortaokulunun Avrupa Birliği Erasmus+KA229 Stratejik Okul Ortaklığı projeleri kapsamında 2020-1-PL01-KA229-082202_6 nolu “All the World’s a Stage” adlı projesi kabul edildi.

EĞİTİM 7.10.2021 11:47:33 119 0
HOPA YAVUZ SELİM ORTAOKULUNUN BÜYÜK BAŞARISI

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Yavuz Selim Ortaokulunun Avrupa Birliği Erasmus+KA229 Stratejik Okul Ortaklığı projeleri kapsamında 2020-1-PL01-KA229-082202_6 nolu “All the World’s a Stage” adlı projesi kabul edildi.

Hopa Yavuz Selim Ortaokulu İngilizce öğretmeni Seren Akyüz tarafından hazırlanan Projenin kabul edilmesi Milli eğitim camiasında büyük sevinç yaşattı. Akyüz projenin amacı hakkında verdiği bilgide Projenin amacının drama gibi farklı yöntem ve teknikler kullanarak öğrencilerin dil eğitimine motivasyonunu arttırmak, karşılıklı iyi örneklerin partnerler arasında paylaşılmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

Akyüz, Proje kapsamında gidilecek ülkelerde, tüm ortak ülkelerin öğrencileri bir araya gelip aynı sahnede rol arkadaşı olup tiyatro gösterisi sunacaklar ve tüm proje sürecinde öğrenci ve öğretmenler farklı kültürler tanıyacak ve kendi kültürlerimi de tanıtma fırsatı yakalayacaktır. Proje süresi 2 yıl olup ortakları Portekiz, İtalya, Romanya, Polonya, Kuzey Makedonya olan projede 16-19 Kasım tarihlerinde Romanya hareketliliği gerçekleştirilecek ve her hareketlilikte 4 öğrenci ve 2 öğretmenin katılımı sağlanacaktır. Bu projeye paralel yürütülen e twnning projesini de gerçekleştiren Okul, Mart ayında Türkiye’de gerçekleştirilecek hareketlilik için heyecanla hazırlıklara başlandığını söyledi..


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı