HAYIRSEVER KADINLAR ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLÜMSETİYOR

Hayırsever üç iş kadınının ihtiyaç sahipli öğrenciler için topladığı yardım malzemeleri belediye aracılığı ile şehirdeki ihtiyaç sahipli öğrencilere dağıtıldı.

EĞİTİM 16.10.2020 13:08:20 71 0
HAYIRSEVER KADINLAR ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLÜMSETİYOR

Hayati Akbaş

ARTVİN-İstanbul’da yaşayan üç hayırsever İş kadını, Duygu Çelik, Zeynep Hülya Yalçın ve Ayfer Tiftik; sıfır ambalajında kışlık mont, bot, eldiven, atkı ve kırtasiyesinden oluşan yardım malzemelerini ihtiyaç sahibi öğrencilerle buluşturuyor. Bu kapsamda da şehirde ki ihtiyaç sahibi öğrencilerin belirlenmesi ve dağıtımının yapılamasını Belediye yapmış olup ihtiyaç sahibi ailelerin öğrenci çocuklarının yüzlerini güldürdü.

İş Kadınları, Duygu Çelik, Zeynep Hülya Yalçın, Ayfer Tiftik, Belediye Başkanının eşi Suna Elçin ve Belediye personeli yardım malzemelerinin paketlenmesi işlemi sırasında ziyarette bulunan Belediye Başkanı Demirhan Elçin, iş kadınlarına bu ince davranışlarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yardım malzemelerinin paketlenmesinden sonra yardımsever iş kadınları ile birlikte Belediye Başkanının Eşi Suna Elçin ve Belediye Personelleriyle birlikte yardım paketlerini ihtiyaç sahipli ailelere ulaştırdı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI