HALK OYUNLARI İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmaları yapıldı.

EĞİTİM 31.03.2023 10:58:54 191 0
HALK OYUNLARI İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmaları yapıldı.

Minikler Düzenlemesiz Dal, Yıldızlar Düzenlemesiz Dal ve Gençler Düzenlemesiz Dal; Minikler Düzenlemeli Dal, Yıldızlar Düzenlemeli Dal ve Gençler Düzenlemeli Dal olarak 6 kategoriden oluşan yarışmada 13 okulun halk oyunları ekibi sahnede performanslarını sergiledi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Artvin Merkez Spor Salonunda düzenlenen Artvin Okul Sporları Halkoyunları İl Yarışmasında Minikler Düzenlemesiz Dalda Yenimahalle İlkokulu ve 7 Mart İlkokulu 1’inciliği paylaştı. Yıldızlar Düzenlemesiz Dalda Kemalpaşa Ortaokulu, Gençler Düzenlemesiz Dalında Kazım Karabekir Anadolu Lisesi, Minikler Düzenlemeli Dalda Karadeniz Bakır İlkokulu, Yıldızlar düzenlemeli Dalda Merkez Gazi Ortaokulu; Gençler Düzenlemeli Dalda ise Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi 1. oldu.

Gençler Düzenlemeli Dalda 1’inci olan Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Ekibine şampiyonluk kupasını veren Başkan Elçin başta Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi olmak üzere yarışmaya katılan tüm ekipleri tebrik etti.

Yarışma çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI