GENÇLİK KAMPI TÜRKİYE’NİN EN İYİ KAMPI UNVANINA SAHİP

Gençlik ve Spor Bakanlığı Antalya Gençlik Kampları Değerlendirme toplantısında Rize Fındıklı Gençlik Kampı gençler tarafından yapılan anket çalışması ile Türkiye’nin en iyi ikinci kampı seçildi.

EĞİTİM 1.04.2022 10:26:46 51 0
GENÇLİK KAMPI TÜRKİYE’NİN EN İYİ KAMPI UNVANINA SAHİP

2021 yılının Haziran ayında gençlerin hizmetine açılan Fındıklı Gençlik kampı 5 bin 460 gencin katıldığı anket sonucunda Türkiye’nin en iyi ikinci kampı seçildi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Türkiye’nin her yerinden gençlerin yer aldığı kamplar sportif faaliyetlerden, kültürel gezilere, film etkinlikleri, maneviyat etkinlikleri, seminerler, kişisel gelişim seminerleri, halk oyunları, müzik, tiyatro, el sanatları, zeka oyunları, sokak oyunları, okçuluk, matrak, trekking, geziden, spora, din eğitiminden eğlenceye kadar yapacakları aktiviteler grup liderleri ve eğitmenler gözetiminde uygulanıyor.

Antalya ilinde yapılan Gençlik Kampı Değerlendirme Toplantısında ikincilik ödülünü Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yarımcısı Tuncay Ulusan’ın elinden alan Rize Gençlik Hizmetleri Müdürü Yasin Çakmakçı “ Türkiye’nin her tarafından farklı dönemlerde farklı gençleri Rize ilimizde ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu ödülü Rize’deki tüm ekibimiz adına alıyorum” dedi.

2021 Haziran ve Aralık ayı içerisinde 740 erkek 740 bayan olmak üzere toplamda 1480 kampçıya hizmet veren Fındıklı Gençlik kampı 12 Ulusal Kamp, 1 Proje kampı ve 6 Gönüllük kampı ile şu ana kadar gençlere hizmet verdi.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız’a makamında takdim edilen ödülde emeği olan Fındıklı Kamp Müdürü Bülent Uzuner ve Kamp Koordinatörü Şafak Tüfek bundan sonra ki süreçte daha çok gence hizmet etmek istediklerinin mesajını vererek herkese teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı