Farkındalık Söyleşileri V Gerçekleştirildi

RTEÜ Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Farkındalık Söyleşileri V” Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Erzurum Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Müdürü Hâkim Faruk MERT’in katılımıy

EĞİTİM 6.03.2018 07:22:05 31 0
Farkındalık Söyleşileri V Gerçekleştirildi

İnfaz ve Koruma Memurluğu’nun değerli ve çok kıymetli bir meslek, geçmişe göre daha eğitimli, kendinden emin ilerleyiş içerisinde olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan MERT, “Adalet Meslek Yüksekokulu mezunlarına çok fazla ayrıcalık tanınmıyor. Ancak günümüzde teknolojik imkânlar çok açık, adalet bölümleri olarak Bakanlığa, YÖK’e derdinizi anlatma noktasında birlikte sosyal platformlar kurup organize olabilirsiniz.” dedi.

MERT, adalet bölümü öğrencilerinin Adalet Bakanlığına seslerini duyurmaları gerektiğini belirterek “Sesinizi duyurmadığınız sürece size sahip çıkan çok olmaz. Mücadelenizi bu şekilde yapın.” diye konuştu.

Öğrencilere özellikle klavye hızlarının yüksek olması tavsiyesinde bulunan MERT, “Şu anda burada iseniz bunun hakkını vermeye çalışın. Derslerinizden en üst düzeyde verim almaya çalışın.” Diyerek konuşmasını tamamladı.

Soru cevap kısmıyla devam eden programın sonunda, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet YANIK tarafından günün anısına Erzurum Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Müdürü Hâkim Faruk MERT’e Üniversitenin şilti takdim edildi.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI