Endüstri Meslek lisesi sona yaklaştı!

10 bin metrekare'de 16 derslik kompleks'de eksiklikler tamamlanıyor!

EĞİTİM 21.08.2013 17:59:59 61 1
Endüstri Meslek lisesi sona yaklaştı!




Pazar'da kurulan 16 derslikli Pazar Teknik ve Endüstri Meslek ve Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi inşaatında sona gelindi.

Pazar İlçesi Kocaköprü Köyü Sofuoğlu mevkiinde hazineye ait 10 bin metrekare yüzölçümlü alana kurulan 16 derslikli Pazar Teknik ve Endüstri Meslek ve Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi inşaatında sona gelindi.

Yaklaşık 10 ay önce inşaatına başlanan ve 16 derslik ile 3 atölye olmak üzere toplam dört binadan oluşan okul kompleksinde imalatın büyük bölümü tamamlandı.

Yüklenici firma tarafından çevre düzeni ve son imalatın devam ettirildiği inşaatta AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak ve Pazar belediye Başkanı Ahmet Basa ile AK Parti İlçe Başkanı Adem YILDIZ ve İl Genel Meclisi Üyesi Rasim Çorbacı, incelemelerde bulundu.

İnşaatın planlanan sürede teslim edileceğini ifade eden yüklenici firma yetkilisi, “Aslında daha erken de bitirebilirdik ancak dolgu biraz zamanımızı aldı. İyi bir imalat olsun istedik. Çalışmalar tamamlanmak üzere. Taahhüt edilen sürede teslimat eksiksiz şekilde yapılacak” dedi.

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, Katori mevkiindeki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi bitişiğinde bulunan Pazar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin yeni binanın tamamlanmasının ardından buraya taşınacağını belirterek, “Eski bina da taşınma işleminin ardından üniversiteye devredilecek. Yeni kurulan Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin hizmetine verilecek. Fakültenin ilçemizi için çok kıymetli olduğunun bilincindeyiz. Sayın Başbakanımızın ilçemizi fakülte ile onurlandırması, heyecanımızı ve çalışma azmimizi ikiye katladı. Bu nedenle öncelikli olarak yurt sorununun çözümü noktasına meteoroloji ile bir protokol yaptık. Üniversitemize ait arazinin hemen bitişiğindeki meteorolojinin yerini protokolle devralarak 500 öğrenci kapasiteli yurt için çalışma başlattık. Devir işlemleri tamamlanarak onaylandı.” diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
başbakan görmesin
21.08.2013 18:20:20
okulun görüntüsü beton yığınına benziyor bölge mimarisine uygun yapılmamış çok sade ve gösterişsiz yakışmadı pazarımıza aman başbakan görmesin bide kaçkar devlet hastanesini......konu gelmişken söyleyeyim başbakan kaçkar hastaneyi görürse büyük fırça atacak niyemi yanında adliye yöresel mimariye uygun 3 metre yanındaki hastane beton yığını bununla ilgili bence bir haber yapılmalı saygılar

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı