EĞİTİME TABLET DESTEĞİ GELDİ

Başkan Acar ve Eğitim Gönüllüleri Şavşat’ta Öğrencilere Tablet Dağıttı.

EĞİTİM 18.09.2021 10:31:56 33 0
EĞİTİME TABLET DESTEĞİ GELDİ

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT-Yurtdışında yaşayan Şavşatlı eğitim gönüllüleri Nuri Altun ve Meltem Altun ile Şavşatlı Avukat Bedrettin Kalın ve iş insanı Özgür Kalın tarafından gönüllülük esasına göre yapmış oldukları girişimlerle temin edilen tabletler okul yönetimleri tarafından tespit edilen ilçedeki öğrencilere dağıtıldı.

Şavşat Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen tablet dağıtım programına, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, eğitim gönüllüsü Nuri Altun, Artvin Barosu avukatlarından Av. Bedrettin Kalın, Av. Handan Demiral Almalı ve Rehber Öğretmen Canan Güngüt, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Programda konuşma yapan Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar: “Öncelikle bize bu mutluluğu yaşatan hemşerilerime huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.

Belediyemizce eğitim faaliyetleri kapsamında geçtiğimiz yıllarda öğrencilerimize kırtasiye desteklerimiz oldu. Bu yıl yine aynı yönde desteklerimizi planlamaktayız.

Eğitim ve öğretimi engelleyen pandemi dolayısıyla Belediyemiz tarafından okul müdürlükleri ile koordineli çalışarak okullarda alınması gereken her türlü tedbir konusunda bizlere düşen desteğimizi bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada sürdüreceğiz.

Çocuklarımıza tablet dağıtımındaki asıl amacımız, İlçe genelinde ki tüm öğrenciler arasında eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak, bugünün ortağı ve geleceğin teminatı çocukların geleceğine katkı sunmaktır.

Daha fazla çocuğa ulaşmak için yurt içinde ve yurt dışında yaşayan hemşerilerimizden aynı doğrultuda destek bekliyoruz.

Başarılı bir eğitim yılı temennisiyle dağıtımı yapılan tabletlerini eğitime yönelik olarak kullanmalarının sözünü sevgili çocuklarımızdan istiyor ve hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Tablet dağıtım programı çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI