EĞİTİMCİLERE BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

eTwinning Projelerindeki Başarı Teşekkür Belgeleri İle Taçlandırıldı

EĞİTİM 28.11.2021 17:18:35 26 0
EĞİTİMCİLERE BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen törenle eTwinning projelerindeki başarılı çalışmalarından dolayı Kalite Etiketi alan eğitim yöneticiler ve öğretmenlere Teşekkür Belgeleri verildi. Artvin Valisi Yılmaz Doruk ' Artvin'in Tuvalinden Kitaplarım' adlı resim sergisini ziyaretlerinin ardından düzenlenen teşekkür törenine katıldı.

eTwinning İl Koordinatörü Filiz Özden tarafından 2018-2021 yılları arasında ilimizdeki eTwinning projelerindeki başarı ve ilerlemenin sunulması ile başlayan törende proje yapan öğretmenler projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Törende konuşan Artvin Valisi Yılmaz Doruk, İl Müdürü nezdinde projelerde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek “bu projelerin içeriğini milletimizin medeniyet bilinci ile birleştirdiğimizde çocuklarımıza ülkemizin büyük vizyonunun kazandırılabilecek ve okullarımızın güçlendirilerek çocuklarımıza çeşitli olanakları sunmak için gayret gösterilmeye devam edileceğini” sözlerine ekledi.

Törende konuşan İl Müdürü Acar, ilimizde ulusal ve uluslararası proje çalışmalarının yaygınlaştırılarak bu başarının önümüzdeki yıllarda daha da artacağını ifade ederek “ilimizin adım adım zirveye ulaşacağını” ifade etti. Acar; öğretmen ve öğrencileri, büyük bir özveri ile çalıştıkları projelerde göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik etti. Tören, okul müdürleri ve öğretmenlere Teşekkür Belgelerinin verilmesi ile sona erdi.

Törene Artvin Valisi Yılmaz Doruk'un teşriflerinin yanında; İl Protokolü, İlçe Müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI