EĞİTİMCİ YAZAR ERDAL KARA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

Artvin İl Millî Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü Okuyan Artvin projesi kapsamında düzenlenen “Okuyucu Yazar Buluşmaları ve İmza Günü” programının konuğu olan Artvinli Öğretmen, Yazar ve Uluslararası Ödüllü Senarist Erdal Kar

EĞİTİM 14.04.2023 09:13:46 138 0
EĞİTİMCİ YAZAR ERDAL KARA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin İl Millî Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü Okuyan Artvin projesi kapsamında düzenlenen “Okuyucu Yazar Buluşmaları ve İmza Günü” programının konuğu olan Artvinli Öğretmen, Yazar ve Uluslararası Ödüllü Senarist Erdal Kara, Artvin’de öğrenciler ile buluştu.

Arhavi ilçemizde okuyucularıyla bir araya gelen Kara, bir gün sonra da Artvin Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde öğretmenlerin katılımı ile düzenlenen programda “Kısa film Senaristliği” ile ilgili söyleşi gerçekleştirdi.

Şube Müdürleri Özcan Köse ve Zeliha Güney katıldığı Ahmet Hamdi Tanpınar Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programda ise öğrencilerle bir araya gelen Kara, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı ve öğrencilerin kitaplarını imzaladı.

Programların ardından Artvin Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde öğretmenlerle bir araya gelen Kara’ya programlara katılımı için teşekkür edildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI