Düzeltene Kadar Kuruş Yok

Pazar Eğitim -Bir-Sen İlçe Temsilcisi Sefer Yazıcı "Geçtiğimiz yıl dönem şartlarına göre iyi sayılabilecek bir promosyon anlaşmasına imza attığımızı düşünüyoruz."

EĞİTİM 23.09.2022 09:57:37 103 0
Düzeltene Kadar Kuruş Yok
Geçtiğimiz yıl dönem şartlarına göre iyi sayılabilecek bir promosyon anlaşmasına imza attığımızı düşünüyoruz.diye konuşan Pazar Temsilcisi Sefer Yazıcı, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.
TALEPLERİMİZİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İLETTİK
Gelinen süreçte ekonomik dalgalanmalar sonucu mevcut antlaşmanın çalışanlar lehine hiçbir tarafının kalmadığı ortaya çıktığını ifade eden Yazıcı,
'Selden kütük kapma şeklinde olaylara bakmayan bir anlayış ile 15.02.2022 tarihinde konu ile ilgili Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze talebimizi ilettik. Anlaşmalı bankanın ret cevabı tarafımıza iletildi. Bu süreçte de çalışanlar lehine ne yapabiliriz ile ilgili diğer illerden gelen fesih haberlerini dikkate alarak yeniden müzakere zemini aradık.'
İLÇE TEMSİLCİLİĞİ OLARAK EYLEM KARARINA MUTABIK KALDIK
'İlçe temsilciliği olarak 15 Ağustos 2022 öncesi yeni bir yol haritası belirleyip eylem kararı konusunda mutabık kaldık. Banka ile kurmaya çalıştığımız diyalog ortamının akamete uğramasından dolayı 21.09.2022 tarihinde Fesih Talebi için son yazımızı yazarak fiili duruma geçme kararı aldık. Bakanlığın konu ile ilgili bir çalışma yaptığını, il milli eğitim müdürlüğünün çözüme yakın olduğuna dair bilgiler almamıza rağmen artık yazı dönemi bitmiştir. Çünkü geç kalındı. Eğer ortada birçok ilden fesih haberleri geliyorsa ve komisyon olarak adım atılmıyorsa şimdi sıra çalışanların koyacağı tavıra gelmiştir. 15 Ekim 2022 cumartesi günü anlaşmalı banka şubesinin önünde gerekli açıklamaları kamuoyuna paylaşacağız. Yol haritamız aşağıdaki şekilde olacaktır. “Sloganımız düzeltene kadar kuruş yok”
EYLEM PLANIMIZ ŞU ŞEKİLDEDİR
1) 15 Ekim Cumartesi gecesi. Saat 00.01 de anlaşmalı bankanın önünde basın açıklaması
2) Eksi hesabı olan çalışanlarımızın eksi hesap iptal eylemi
3) Otomatik ödeme talimatlarını iptal eylemi
4) Kredi kartları iptal eylemi
5) 15’in de yatan maaşın en kısa sürede çekilmesi
 
Sefer YAZICI
Pazar Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilciliği adına

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI