DORUK BORÇKA’DA OKULLARI ZİYARET ETTİ

Artvin Valisi Yılmaz Doruk beraberinde Vali Yardımcısı Onur Özaydın, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar Borçka’da Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettiler.

EĞİTİM 21.10.2021 17:54:25 46 0
DORUK BORÇKA’DA OKULLARI ZİYARET ETTİ

Hayati Akbaş

BORÇKA- Artvin Valisi Yılmaz Doruk beraberinde Vali Yardımcısı Onur Özaydın, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar Borçka’da Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettiler.

Ziyaretlerinde, sınıfları da ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelen Artvin Valisi Yılmaz Doruk, yeni eğitim öğretim yılının yüz yüze başlamasının hayırlı olması temennilerinde bulunarak öğrenci ve öğretmenler ile bir süre sohbet etti.

8. Sınıf öğrencilerine yaptığı konuşmada Doruk, daha güzeli ve daha iyiyi yakalamak için değişim ve dönüşümün şart olduğunu, topluma faydalı olmaları için insanların eğitim aldığını ve alınan bu eğitim sonucunda hem ülkemiz hem de dünyamız için çalışarak faydalı işler yapılmasının önemine değindi. Ziyaretin devamında okulların diğer birimlerin, de gezerek incelemelerde bulunan Doruk, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar ve eğitim yöneticilerinden bilgi aldı.

Borçka Kaymakamı Ali Osman Bulut ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır Artvin Valisi Yılmaz Doruk'a ziyaretlerinde eşlik ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı