Devir Teslim Töreni

Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu müdürlük görevini yürüten Prof. Dr. Alaattin KIZILTAN, görevini Yrd. Doç. Dr. Önder DİLEK’e devretti

EĞİTİM 22.06.2017 17:33:53 77 0
Devir Teslim Töreni

Devir teslim töreninde Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN bir konuşma yaptı. Gerek eğitim binası gerekse kampüsüyle dikkat çeken Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuzun gelişmesi ve büyümesi için Prof. Dr. Alaattin KIZILTAN’ın elinden gelen gayreti sarf ettiğini belirten Rektörümüz: “Yoğun uğraşlar neticesinde bu noktaya ulaşan okulumuza Prof. Dr. Alaattin KIZILTAN’ın ciddi anlamda hizmetleri olmuştur, emekleri ve bu zamana kadar üniversitemiz yönetimi ile sürdürmüş olduğu uyumlu çalışmaları dolayısıyla kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Rektör Karaman, ekip çalışması içerisinde başarılı çalışmalara imza atacağına inandığı Yrd. Doç. Dr. Önder DİLEK’e de yeni görevinde başarılar diledi.

Yüksekokulun Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve akademik ve idari personelin hazır bulunduğu törende Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Prof. Dr. Alaattin KIZILTAN’a katkıları dolayısıyla teşekkür plâketi verdi.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI