Burs verecek

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulunu tercih eden öğrencilere, okulun kurucusu Kanca El Aletleri Dövme Çelik A.Ş. tarafından verilen bursların devam edeceği bildirildi.

EĞİTİM 16.06.2014 23:05:50 22 0
Burs verecek
Trabzon ili Sürmene İlçesi Çamburnu mevkiinde, Kanca El Aletleri Dövme Çelik A.Ş. kurucusu Merhum Sanayici Abdullah Kanca tarafından,  2008 yılında memleketine kazandırılan eğitim kurumunda, kuruluştan itibaren, başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere verilen Kanca Burslarının devam edeceği ifade edildi.

Eşsiz manzara ve çevre güzelliklere sahip Sürmene Çamburnu beldesinde  kurulan KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO; gelişmiş laboratuarlarıyla Türkiye'de nadir sayılabilecek bir konumdadır. Fiziki olarak 8000m2 kapalı alana sahip,  6 programı bulunan MYO öğrencilerine, 16 derslik, 4 teknoloji sınıfı, 7 laboratuar ile ileri derecede kaliteli  öğretim vermeye çalışıldığı ifade edildi. KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO’da; öğretimi verilen programlar Elektrik Programı, Elektronik Teknolojisi Programı, Makine Programı ve Mekatronik Programı olup, Gemi İnşaatı Programına da 2014-2015 Eğitim-Öğretim döneminde öğrenci alımı yapılacak. Gemi Makinaları İşletme Programı ile Kaynak Programının da açılması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. “Mezunların  iş hayatında aranan eleman olmasını sağlamaktır.” Hedefi ile eğitim-öğretime devam eden MYO’da, iki Öğretim Üyesi, 19 Öğretim Görevlisi ve 600 öğrenci bulunmakta.

MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı; “Trabzon ili Sürmene ilçesinin şirin beldesi Çamburnu mevkiinde deniz kenarında bulunan Yüksek Okulumuz en son teknolojik alet ve cihazlarla donatılmış olup fiziki mekân ve altyapı olanakları ile birlikte ülkemizdeki yüksekokullar arasında en üst sıralarda yer almaktadır.

Yüksekokul olarak genç, dinamik ve gelişime açık akademik kadrosu ile sizleri, sanayinin ihtiyaç duyduğu bilgi ve beceri ile donatmayı kendimize şiar edinmiş bulunmaktayız. Bunun yanında KANCA firmasının vermiş olduğu burslar, staj imkânları ve teknik gezi faaliyetleri ile okulumuza yapmakta oldukları her türlü makine teçhizat yardımı, okulumuzu tercih edecek öğrenciler için en önemli avantajlardan bazılarıdır.

Hayırsever İşadamı Merhum Abdullah Kanca,  okulu  bütün  altyapı ve laboratuar donanımlarıyla eğitim-öğretime hazır durumda Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne devretmiş, ancak Kanca A.Ş. ailesi, Meslek Yüksek Okulumuza, burs, staj imkanı, teknik geziler, makine techizat ihtiyaçları gibi her türlü desteği vermeye devam etmektedirler. Buradan kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum.” Dedi. Meslek Yüksek Okulundaki, akademik, sosyal, kültürel ve teknik çalışmalardan son derece memnun olduğunu ifade eden
Kanca El Aletleri Dövme Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Alper Kanca ise; “MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve ekibi, İşbirliğine açık, iletişimi güçlü, öğrencilerin gelişmesini önceleyen yaklaşımı  ile umuyorum daha nice  başarılı işlere imza atacaklardır. Bizler de Kanca Ailesi ve Kanca El Aletleri Dövme Çelik A.Ş. yöneticileri olarak, bu faaliyetlerde MYO Müdürü ve ekibine destek vermekten gurur duymaktayız. Amacımız hep birlikte Meslek Yüksek Okulumuzu en iyi okullardan biri yapmaktır.” Dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI