’Biz De Varız Projesi birinci izleme ziyareti gerçekleşti.

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN WOMEN) ve Avrupa Birliği’nin Desteklediği ‘’Biz De Varız Projesi birinci izleme ziyareti gerçekleşmiştir.

EĞİTİM 23.03.2022 10:29:11 58 0
’Biz De Varız Projesi birinci izleme ziyareti gerçekleşti.

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (WOMEN) ve Avrupa Birliğininde desteklediği 'Bizde Varız' Projesi Pazarlı olup Kırsal Bölgedeki Kadın Hareketi Derneği 'Bizde Varız Derneği adına başkan yardımcısı Ülkü Telatar Kutanis ve Yönetim Kurulu Sekreteri Berrin Telatar Kutanis de katıldı.

Kırsal Bölgedeki Kadın Hareketi Derneği Başkan Berrin Yeğen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN WOMEN) ve Avrupa Birliği’nin Desteklediği “Türkiye’de Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Gelişmesi için Sivil Toplum Kuruluşlarının. Projemizin genel amacı, kısa adı 'BİZ DE VARIZ' olan Kırsal Bölgelerdeki ve Çok Paydaşlı Ortaklıkların Güçlenmesi” Projesi Hibe Programı’na sunduğumuz ‘’Biz De Varız’’ Projesi 1 Aralık 2021 tarihinde başlamış ve 30 Haziran 2022 tarihinde tamamlanacaktır bununla birlikte  Kadın Hareketi Derneği’mizin kurumsal kapasitesini artırmaktır.

İzleme ziyareti toplantısına, UN Women Türkiye Temsilciliği yetkilileri Sayın Irmak İnan Çınar Hanım ve Sayın Gökhan Yalçın Bey katılmıştır. Toplantıya Biz De Varız Derneği adına başkan yardımcısı Ülkü TELATAR KUTANIS ve Yönetim Kurulu Sekreteri Sayın Berrin TELATAR KUTANIS katılmıştır.

Toplantıda, Aralık ve Ocak ayında gerçekleştirilen Biz De Varız Projesi Strateji arama toplantısı sonuçları; bu toplantı sonrasında hazırlanan Biz De Varız Derneği Kurumsal Stratejisi, ‘’Biz De Varız Derneği İletişim Stratejisi ve Biz De Varız Derneği Gönüllülük Stratejisi’’ materyalleri ve proje finansal raporu incelenmiştir.

İzleme ziyareti toplantısı yaklaşık 2 saat sürmüş ve iyi temenniler ile sona ermiştir.'


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı