ATATÜRK ORTAOKULU 23 NİSANDA BATUM TÜRK OKULUNUN KONUĞU OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları ekibi Batum Türk Okulunu ziyaret etti.

EĞİTİM 26.04.2018 10:36:34 41 0
ATATÜRK ORTAOKULU 23 NİSANDA BATUM TÜRK OKULUNUN KONUĞU OLDU

Hayati Akbaş

HOPA-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları ekibi Batum Türk Okulunu ziyaret etti. Ziyarete Okul Müdürü Fatih Turan, Müzik Öğretmeni Zehra Tokatlı Hoşver ve halk oyunları ekibinde yer alan öğrenciler katıldılar.

Sarp sınır kapısından geçiş yapan öğrenciler Gürcistan tarafında Türk Okulu yetkilileri tarafından tahsis edilen araçla alındılar. Türk okuluna götürülen öğrenciler burada sevinçle karşılandılar. Türk Okulundaki kutlamalara Batum Başkonsolosu Makbule Koçak, Eğitim Müşaviri Tufan Karadeniz, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldılar.

Türk Okulunda yapılan kutlamada ekip oyuncuları gösteri yaptılar. Öğrencilerin gösterileri büyük beğeni topladı. Kutlama programı sonrası öğrencilere yemek ikram edildi. Yemekten sonra ekipte yer alan öğrenciler Türk Okulu öğretmenleri tarafından Batum şehir merkezi gezdirildi. Daha sonra yine kiralanan araçla sınır kapısına getirilen öğrenciler Hopa’ya döndüler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI