Ardeşen’li Öğrencilere Çağrı!

Başkent'te yaşayan Ardeşenlilere destek var.Pazarlılar da ise ses seda yok.

EĞİTİM 9.09.2013 07:53:53 27 0
Ardeşen’li Öğrencilere Çağrı!




Ömer Faruk Zenginal

Ankara Ardeşen Kültür Derneği, Gençlik Kolları Başkanı Necmettin Koçoğlu, “Ardeşen Kültür Derneği olarak, uzun uğraşılar sonucu Ankara’da yaşayan ya da Ankara’ya yolu düşecek olan Ardeşen’lilerimizin buluşma noktası olarak kullanılması planlanan Ardeşen Evi projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu konuda büyük emek harcayan Dernek Başkanımız Ahmet Üstoğlu’na ve yönetim kuruluna gençlik kolları olarak sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.”
Dedi.

Necmettin Faruk Koçoğlu

AMACIMIZ, ÖĞRENCİLERİ SAHİPLENMEK-KUCAKLAMAK VE AİLELERİNİN GÖNLÜNÜN RAHAT OLMASINI SAĞLAMAK!

Koçoğlu, Ardeşen Kültür Derneği olarak, Başkentte öğrenim hayatına başlamış veya başlayacak olan öğrenci kardeşlerimizi sahiplenmek-kucaklamak, kendilerine yol göstermek olduğunu ifade ederek, “Bu vesile ile de öğrenci kardeşlerimizin ailelerinin gönlünün rahat olmasını sağlayacağız. Çünkü artık evlatlarının yanında kendilerine sahip çıkacak büyüklerinin olduğunu bilecekler. Ayrıca, öğrencilerimiz de memleketlerinden ve ailelerinden uzakta tek başına kalmayacak, Ardeşen evimizde bir araya gelerek gurbette yalnız olamadıklarını hissettirecek ve kardeşlerimizi aile sıcaklığı ile kucaklayacağız.” Dedi.

ANKARA’DAKİ AİLELERİ BİZ OLACAĞIZ!

Büyük bir şehir de öğrenci olmanın ya da gurbette olmanın zorluğu geçmiş yıllarda çok yaşadıklarını anımsatan Koçoğlu, “Öğrenci arkadaşlarımızın sosyal faaliyetlerle de gelişim yolundaki mücadelelerine destek olmaya çalışacağız Biz, Ardeşen Kültür Derneği olarak, gelecekte bölge kültürünün koruyucu ve temsilcisi olacak olan kardeşlerimizi hatırlıyor ve gereğini yapıyoruz. Bu amaçla bizler bütün hemşerilerimizi ve bilhassa öğrenci kardeşlerimizi Ankara Kızılay’daki Başkent Ardeşen Evine bekliyoruz.” Dedi.

ANKARA BAŞKENT ARDEŞEN EVİ İLETİŞİM VE ADRES BİLGİLERİ:

Adres: Bayındır 2 sokak 30/5 Kızılay Ankara

Telefon: 0554 286 5353 --  0546 955 00 53 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI