Akademik Kurul Toplantısı Pazar'da yapıldı

Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN başkanlığında Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda Akademik Kurul Toplantıları yapıldı.

EĞİTİM 8.12.2017 07:59:53 102 0
Akademik Kurul Toplantısı Pazar

Toplantıların ilki Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Dekan Prof. Dr. Fatih SEYİS, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Arzu KARATAŞ ve akademik personel katıldı.

Bir diğer Akademik Kurul Toplantısı ise Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda gerçekleşti. Toplantıya, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Önder DİLEK, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Nurdan DEĞİRMENCİ ile Öğr. Gör. Abdulmuttalip PİLATİN ve öğretim üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen Akademik Kurul Toplantılarında birer konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, üniversitelerin insan yetiştiren ve toplumdaki nitelikli insanları oluşturan kurumlar olduğunu hatırlatarak 2023 ve 2070 vizyonuna ulaşma hedefinde üniversitelerin rolünün büyük olduğunu söyledi.

Rektör Karaman: “Önce üniversiteler kalkınacak, donanımlı bireyler yetiştirecek ki ülkemiz de kalkınsın. Amacımız ülkesiyle, geçmişiyle, medeniyetiyle, tarihiyle, kültürüyle barışık, yeniliğe açık, geleceğe yön vermek isteyen, dünyaya açık hedefleri olan, değişime ayak uyduran gençler yetiştirmektir.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Üniversitemizin akademik, idari personeli ve öğrencileri ile büyük bir aile olduğunu, zamanla hem fiziksel hem de nitelik olarak büyüdüğünü belirtti.RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI