3. Rize Acil Tıp Günleri Sempozyumu Gerçekleştirildi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı tarafından “3. Rize Acil Tıp Günleri” adlı sempozyum gerçekleştirildi.

EĞİTİM 29.09.2022 11:31:59 95 0
3. Rize Acil Tıp Günleri Sempozyumu Gerçekleştirildi

2018 yılında birincisi gerçekleştirilen “3. Rize Acil Tıp Günleri” sempozyumu bu yıl 24-25 Eylül 2022 tarihinde üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda TÜBİTAK ve Acil Tıp Uzmanları Derneğinin işbirliğinde yapıldı.

TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ KATILIM GÖSTERDİ

Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

'Karadeniz Bölgesi’ni akademik olarak bir araya getirmeyi amaçlayan organizasyona bölgedeki üniversitelerde görev yapan alanında uzman akademisyenler, birçok tıp fakültesi öğrencisi, Trabzon Üniversitesi ve Artvin Çoruh Üniversitesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi öğrencileri, yeni mezun tıp doktorları ve araştırma görevlileri katılım sağladı.

ATUDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Bezmialem Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof Dr. Başar Cander ile ATUDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zeynep Çakır da organizasyona katıldı.'


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı