24 Kasım Öğretmenler günü etkinliklerle kutlandı

Pazar ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler günü sabah 09.30 da çelenk koyma ile başladı. İlçe Kaymakamı Mustafa Akın'ı makamında ziyaretle devam edildi. Kutlamalara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde programla tamamlandı.

EĞİTİM 24.11.2022 17:55:01 74 0
24 Kasım Öğretmenler günü etkinliklerle kutlandı

KAYMAKAMLIK MAKAMINA ZİYARET

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Metin DEMİR, İngilizce Öğretmeni Fatma İLERİ ve öğrenciler Pazar Kaymakamı Mustafa AKIN’ı makamında ziyaret ettiler.

Uzun süren sohbetin ardından KaymakamMustafa AKIN, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti.

OKULDA GENİŞ KATILIMLI PROGRAM DÜZENLENDİ

Öğretmenler günü münasebetiyle Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda program düzenlendi.

Programa Kaymakam Mustafa AKIN, Belediye Başkanı Ahmet BASA,Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa ERBAŞ, Ak Parti İlçe Başkanı Adem YILDIZ, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bora HABERAL, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Kazım BALTA, İyi Parti İlçe Başkanı Rahmi BİBER, Daire amirleri, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasının ardından mesleğe yeni giren öğretmenlerin yemin töreni yapılmasıyla devam eden program öğretmen konuşmaları,video skeçleri, bu yıl için de emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgesi verilmesi, günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ve öğretmenlerin hazırlamış olduğu gösterilerin ardından program son buldu.

Kaymakam AKIN, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek Öğretmelerin öğretmenler gününü kutladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI