2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ 1.KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

2014-2015 Eğitim Öğretim dönemi 1. koordinasyon toplantısı Kaymakamlık binasında Pazar Kaymakamı Sn. Selçuk ASLAN’ın başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, İlçe Şube Müdürleri ve ilçemizde bulunan tüm okul m

EĞİTİM 26.09.2014 18:33:32 99 0
2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ 1.KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
Pazar Kaymakam Selçuk ASLAN Pazar'daki okul müdürleri ile bir araya geldi.
Aslan 'Eğitim-öğretim tüm paydaşlarını harekete geçirecek, koordine edecek ve önündeki engelleri kaldırarak uygun motivasyonu sağlayacak olan sizlersiniz. Bizlerden gerek velilerimiz, gerekse üst birimlerimiz başarı bekliyor. Rekabet koşullarına ayak uydurmak hedeflerimizi her zaman yukarı taşımak zorundayız. Koşulların olumsuz yönlerine takılmadan eldeki imkanları sonuna kadar kullanıp hissedilir, görülebilir bir başarı artışı öncelikli hedefimiz, örnek gösterilen okullar arasına girmek nihai hedefimiz olmalıdır'dedi.
Aslan  lojistik sıkıntıların giderilmesinde her zaman okullarımızın yanında olacaklarını vurgulayarak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK’ ün Rize’ de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) projesi hakkında bilgiler sundu. Devamında konu ihtiyaçlar ve öneriler hakkında söz almak isteyen okul müdürleri ifadelerini dile getirdiler.
    


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI