2013-2014 EĞİTİM YILI MASAYA YATIRILDI!

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI VALİ ÇAKIR BAŞKANLIĞINDA YAPILDI.

EĞİTİM 29.08.2013 18:14:14 17 0
2013-2014 EĞİTİM YILI MASAYA YATIRILDI!



  İlimizdeki eğitim ve öğretim faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala Rize Valisi Nurullah Çakır’ın başkanlığında bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Rize Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve Rize’de ki eğitim-öğretim altyapısının, eğitim tesislerinin fiziki durumunun, taşımalı eğitim faaliyetlerini ve eğitimdeki başarının arttırılması için gerekli unsurların görüşüldüğü toplantıya Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

Toplantının açılışında, Vali Çakır yaptığı açıklamada; her alandaki başarının temelinin eğitimden geçtiğini ifade ederek, “Rize’de ki eğitim ve öğretimde başarı seviyesini istenilen noktalara ulaştırabilmemiz için topyekûn olarak hareket etmeliyiz. Bunu sağlamak için bir dizi zincirden oluşan bu toplantılardan ilkinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan projeleri gözden geçirmek ve ne tür bir dinamizm içinde olduğumuzun bir değerlendirmesini yapmayı amaçlıyoruz” dedi.  


30 Ağustos kutlama Mesajı Yayınladı.........

Türk Milleti için tarih boyunca büyük zaferlerin kazanıldığı bu ayda ve özel olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı idrak etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Büyük ve önemli milletlerin yolunu kesmek isteyecek birileri tarihte olduğu gibi bugünde mevcudiyetlerini devam ettirmektedirler. Akıl ve hikmetle hareket eden milletimiz her türlü olumsuzluğun üstesinden gelecek güçte ve kabiliyette oluşu millet olarak en büyük güven kaynağımızdır.

Bu vesileyle milletimizin ve Rizeli hemşerilerimizin Zafer Bayramı'nı kutlar bu zaferlerin gururunu ve onurunu bize yaşatan başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimiz ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı arz eder, saygılar sunarım.

Bayramınız kutlu olsun.


Nurullah ÇAKIR
Rize Valisi

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı