Tarım Fuarındaki Yerini Aldı

Tarım Zirvesi İstanbul’da Başladı, Arhavi Belediyesi Tarım Fuarındaki Yerini Aldı

DÜNYA 3.10.2021 10:43:58 308 0
Tarım Fuarındaki Yerini Aldı

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Türkiye’nin tarımla ilgili yaşadığı sorunların çözümü ve CHP’li belediyelerin tarıma verdiği desteklerin değerlendirilmesi amacıyla İstanbul’da “tarım zirvesi” gerçekleştiriliyor. Arhavi Belediyesi açtığı stantla fuarda yer alıyor.

İstanbul Yenikapı’da 160 Belediyenin katılımıyla 30 Eylül-2 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne katılan Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Arhavi Belediyesi tarafından hazırlanan stantta Arhavi Çay başta olmak üzere yöresel ürünlerin tanıtımında bulunuyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve birçok belediye başkanı Arhavi Belediyesi standını ziyaret edenler arasında yer aldı.

Başkan Vasfi Kurdoğlu İstanbul’da ki hemşerilerimizi fuar alanına davet ederken, stant alanımızı ziyaret eden Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na, tüm belediye başkanları ve katılımcılara teşekkürlerini ifade etti.

30 Eylül-2 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan tarım zirvesi ülkemiz için yeni nesil tarımsal kalkınma politikaları ve üretici odaklı çözüm önerilerinin tartışılacağı önemli bir buluşma olacağı değerlendiriliyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI