İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

İstanbul Yenikapı'da Avrasya Gösteri merkezinde düzenlenen etkinlikte Artvin Belediyesi ve İlçe Belediyeleri yöresel ürünler stantları açtılar.

DÜNYA 4.10.2021 09:32:03 347 0
İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

Hayati Akbaş

İSTANBUL-İstanbul Yenikapı'da Avrasya Gösteri merkezinde düzenlenen etkinlikte Artvin Belediyesi ve İlçe Belediyeleri yöresel ürünler stantları açtılar.

60 belediye ve 300 kooperatifin katılımıyla İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde düzenlenen CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinde Artvin ve İlçe Belediyeleri stantları ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi ile ziyaret edildi.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir ve Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar’ın yanı sıra Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Cervatoğlu’da açtıkları stantlarda ziyaretlerine gelen konuklarına stantlarda sergiledikleri yöresel ürünler hakkında bilgiler vererek, kendi ilçelerinin de tanıtımını yapmaktan geri kalmadılar.

Açılan stantları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin tarafından ziyaret edildi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI