Haftayı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Vali Kemal Çeber, Başkanlığında İldeki kurumlar arasında iletişim ve koordinasyonu geliştirmek üzere haftayı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

BİLİM-TEK 3.10.2021 10:17:39 64 0
Haftayı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Rize'de kamu kurum ve kuruluşları arasında koordinasyon ve etkili iletişimin sağlanması amacıyla Rize Valisi Kemal Çeber Başkanlığında, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesin’de gerçekleştirilen toplantıya; Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Vali Yardımcıları, Gülhani Ozan Sarı, Ömer Faruk Duman, Sedat Sezik, Kübra Baka Kılıç, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Yeşil Duymuş ve kurum müdürleri katıldı.

Vali Çeber, toplantıda pandeminin devam ettiğini hatırlatarak, kurumların vatandaşlara örnek olduğunu bu anlamda alınan tedbirlere ve kurallara riayet edilmesi hususunda tüm kurumların gerekli hassasiyeti ve önemi göstermesi gerektiğini söyledi. Vali Çeber, Rize’ye hizmet etmek adına ellerinden gelen gayreti ortaya koyduklarını vurgulayarak birlik beraberlik ve uyum içerisinde çalışarak İlimiz için çok daha önemli çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.

Toplantıda Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Yeşil Duymuş yeni fakülte binası hakkında sunum gerçekleştirdi. Toplantı sonrası yeni binayı gezdirerek içerisindeki teknik ekipmanlar, uniteler ve uygulanan tedaviler hakkında bilgiler verdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı