Ucuzluk kampanyası

Hopa’da Çapari Balıkçılık tarafından yıl ’da bir defa düzenlenen Hamsi ‘de ucuzluk kampanyasında yüzlerce kasa hamsi tüketildi.

BASKETBOL 12.10.2021 13:16:57 146 0
Ucuzluk kampanyası

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa’da Çapari Balıkçılık tarafından yıl ’da bir defa düzenlenen Hamsi ‘de ucuzluk kampanyasında yüzlerce kasa hamsi tüketildi.

Hamsi denildiği zaman Hopa Hamsisinin yeri bir başkadır. Bugünlerde Hopa’da Balıkçı tezgâhlarında 30 TL’de 20 TL’ye düşen Hamsi fiyatları yine vatandaşlara yüksek geliyordu. Bu defa vatandaşların imdadına Çapari Balıkçılık yetişti. Çapari balıkçılık tezgâhındaki Hamsinin kilosu 5 TL. Fiyatını gören vatandaşlar adeta akın akın yüzlerce kasa Hamsi’yi tükettiler.

Çapari Balıkçılık tarafından artık geleneksel hale gelen ve sezonda bir defa yapılan Hamsi ’de ucuzluk kampanyası bu yılda tekrar etti.

2 kilosu 10 TL’den satışa sunulan Hamsi fiyatını duyan vatandaşlar Çapari Balıkçılık önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Polisinde gelerek vatandaşları sosyal mesafe konusunda sık sık uyardığı kampanya akşam saatlerine kadar devam etti. Yüzlerce kasa Hamsinin tüketildiği kampanya sonrası açıklama yapan Balıkçı Serkan Aksoy “Vatandaşlarımıza yılda bir defa da olsun gönüllerine göre sofralarına bir desteğimiz olsun istedik. Akşama kadar süren kampanyamızda müşterilerimizin taleplerine yetişmek istedik. Halkımızın yoğun ilgisinden memnuniyet duyduk. Afiyet olsun” diye konuştu


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı