CHP'li Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak kritik projeler için Ankara'da üst düzey temaslarda bulundu. Başkan Çakır, ziyaretleri kapsamında CHP'li Yenimahalle ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarını ziyaret ederek, deneyim paylaşımı ve iş birliği mesajı verdi.
Yenimahalle Belediyesi'nden Kapalı Pazaryeri Projesine Tecrübe Desteği
Başkan Neşet Çakır, Ankara temaslarının ilk durağında, CHP'li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti. Görüşmenin ana gündem maddesi, Pazar ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan Kapalı Pazaryeri ve Kadınlar Pazarı Projeleri oldu.
Ziyarette, Yenimahalle Belediyesi'nin başarılı kentsel projelerdeki deneyimleri paylaşılarak, Pazar'daki projelerin daha verimli ve etkin bir şekilde hayata geçirilmesi için istişarelerde bulunuldu. Aynı partiden olan iki başkanın bu buluşması, yerel yönetimler arasında parti içi dayanışmanın ve bilgi aktarımının önemini bir kez daha ortaya koydu.
Başkan Çakır, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "İlçemizin gelişimi ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak adına yürütülen projelerde deneyim paylaşımı ve iş birliği bizim için büyük önem taşıyor. Özellikle Kapalı Pazaryeri gibi büyük projelerde tecrübelerden faydalanmak, bize zaman ve kaynak kazandıracaktır," dedi.
Çakır, nazik ev sahipliği için Başkan Fethi Yaşar'a, ayrıca Yenimahalle Belediye Meclis Üyeleri Pazarlı hemşehrilerimiz Yaşar Yoğurtçu ve Turan Tibukoğlu'na teşekkürlerini iletti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi İle Güçlü İş Birliği Vurgusu
Başkan Neşet Çakır, temaslarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret ederek sürdürdü.
Makamda gerçekleşen görüşmede, Pazar ilçesinde yapılması planlanan projeler hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirildi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin tecrübe ve kaynaklarının Pazar ilçesindeki altyapı ve sosyal projelere nasıl entegre edilebileceği konuları ele alındı.
Başkan Çakır, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile kurulan güçlü ilişkinin altını çizerek, "İş birliği ve dayanışma içinde daha güzel bir Pazar için çalışmaya devam ediyoruz. Merkezi yönetim ve büyükşehir belediyelerimizle kurduğumuz bu köprüler, projelerimizi hızlandıracak ve ilçe halkımıza daha iyi hizmetler sunmamızı sağlayacaktır," ifadelerini kullandı.
Başkan Çakır'ın verimli geçen Ankara ziyaretleri, Pazar ilçesinin kentsel gelişim hedeflerine ulaşmasında önemli destekler ve tecrübe paylaşımları sağladı.