RİZE GRUBU”NDAN ÇAYKUR RİZE SPORA DESTEK

RİZE GRUBU”NDAN ÇAYKUR RİZE SPORA DESTEK

YURT VE DÜNYA 8.12.2018 10:07:09 44 0
RİZE GRUBU”NDAN ÇAYKUR RİZE SPORA DESTEK

Cengiz Ekşioğlu

ANKARA-Ankara’daki “Rize Grubu”nun 2018 yılındaki son buluşması 5 Aralık 2018 günü yapıldı. Ankara Hakimevinde 113. bu buluşmada ev sahipliğini Ankara Hakimi Hızır Erol Erdem, TED Ankara Koleji Müdür Yardımcısı İbrahim Coşkun, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Emre Kaçar, Adalet Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Mehmet Şamlıoğlu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Müşaviri Adem Biberoğlu, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Öğretim Üyesi Prof.Dr.Munir Demirci, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Mühendisi Sabri Kiriş, THK Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Nurettin Parıltı, ODTÜ Fizik Öğretim Üyesi Prof.Dr.Osman Yılmaz ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Gökhan Seyhan yaptı.

Yüz yirmi civarında bürokratın katıldığı Ankara’daki 113. Rize Grubu buluşmanın açış konuşmasını yapan İrfan Coşkun “2019 Yılı buluşma takviminin hazırlandığını, önümüzdeki dönem ile ilgili görüş ve önerisi olanların görüşlerini bildirmeleri gerektiğini “ifade ederek; buluşmaya katılamayan . Adalet e.Bakanı Kenan İpek ve TDK e.Başkanı Prof.Dr. Mustafa.S.Kaçalin’ın mesajlarını iletti.

Buluşmada ana konu Çaykur Rize Spor oldu. Misafir olarak katılan Çaykur Rize Spor’un Başkanı Hasan Kartal “ Çok güzel bir organizasyon, aranızda olmaktan mutlu oldum, Rizeli bürokratların devletimizin üst kadrolarında daha fazla yer alması bizim beklentimizdir, Rize Sporun sıkıntılı günler geçirdiğini ancak bu sürecin geçici olduğunu, sizlerin desteği ile bu kötü gidişten kurtulacağını” ifade etti. Hasan Kartal Bürokratlara 53 numaralı 153 adet Çaykur Rize Spor forması hediye etti ,

Hikmet Haberal’ın “Rize yaylaları, yaylalarımız ve yayla turizmi” ile ilgili slayt gösterileri eşliğinde yaptığı bilgilendirme sunumdan sonra buluşma iyi dilek ve temennileri ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI