Rıdvan Şükür, Darıca ilçe sağlık Müdürü'nün misafiri oldu

Darıca ilçe sağlık müdürü, Dr. ilhan Kadıoğlu, kendisini ziyaret eden Dağcı ve maratoncu Rıdvan Şükür’ü sporcu sağlığı konusunda bilgilendirdi, tavsiyelerde bulundu.

YURT VE DÜNYA 11.04.2018 07:53:58 21 0
Rıdvan Şükür, Darıca ilçe sağlık Müdürü

Dr. İlhan Kadıoğlu, bir hekim olarak spor etkinliğine katılacak sporcuların uzmanların nezaretinde iyi bir antrenman programı dışında iyi beslenerek hazırlanmaları tavsiye ettiklerini, ayrıca uzun mesafeleri koşacakların hazırlığın uzun vadede yapmalarının çok önemli olduğunu söyledi.

Kadıoğlu görüşmede; Enerji ne kadar çok tüketilirse o kadar çok enerjinin alınmasının şart olduğunu, sıvı gıdalar başta olmak üzere protein, karbonhidrat ve gerekli vitaminlerin alınmasının da çok önemli olduğunu belirti. Antrenman yapılan sahanın fiziki şartlarının yapılan spor aktivitesinin türüne uygun olması gerektiğini, antrenman saatlerinin beslenme saati ve güneşe göre planlanmasının önemi konusunda Şükür’e tavsiyelerde bulundu.

Sporcu sağlığı ve antrenman hazırlıkları konusunda gerçekleşen görüşme nedeniyle Rıdvan Şükür, kendisi ile yakından ilgilenen bilgilendiren Darıca İlçe sağlık müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu’na teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI