Pazar’da Cumhuriyet Bayramı’nı 95. yıl kutlamaları

Pazar’da Cumhuriyet Bayramı’nı 95. yıl kutlamaları

YURT VE DÜNYA 29.10.2018 12:35:22 57 0
Pazar’da Cumhuriyet Bayramı’nı 95. yıl kutlamaları

Haber ve Fotoğraflar; Ali Akyıldız

PAZAR-Pazar ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Ardından Kaymakam Ayhan Terzi makamında tebrikleri kabul etti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla 28 Ekim’de düzenlenen tören, ilçedeki Demokrasi Meydan’ında yer alan Atatürk Anıtı’na Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Garnizon Komutanı Hava Üsteğmen Coşkun Kurteş ve İlçe Belediye Başkanı Ahmet Basa’ın çelenk sunumuyla başladı.

Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, vatandaşlar ve askeri erkân katıldı.

Çelenk sunma töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Buradaki törenin ardından Kaymakam Terzi makamında tebrikleri kabul etti.

29.10.2018 Pazartesi(bugün)Saat; 10.00’da Pazar Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonu’nda Kaymakam Terzi’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından program şiir ve kompozisyonların okunması, ödül töreni sonrası yapılacak gösteriler ile resmi geçiş töreniyle buradaki kutlamalar sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI