Meteoroloji'den hava durumu açıklaması

Günlerdir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında olan İstanbul, hafta başından itibaren güneşi görecek.

YURT VE DÜNYA 3.11.2014 19:57:12 172 0
Meteoroloji
Bugünden itibaren güneş, yüzünü gösterecek ve sıcaklık artmaya başlayacak. Cuma günü, sıcaklık 17 dereceye kadar çıkacak. Önümüzdeki hafta sonu ise termometreler 20 dereceyi görecek.

Halk arasında 'pastırma sıcağı' olarak ifade edilen, bahar günleri yaşanacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop, Artvin, Ardahan, Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, Artvin'in iç kesimleri, Ardahan, Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerin yükseklerinde ve Artvin çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI